Gepubliceerd op door

Met een groeiende groep enthousiaste golfers op hun platform, is Leadingcourses een serieuze speler in de Europese markt voor het vinden, reviewen, vergelijken en boeken van golfbanen. De golfmarkt is daarnaast in beweging en biedt veel kansen, zoals de golfbanen helpen om meer bezoekers te krijgen. Leadingcourses wil inspelen op deze kansen om haar platform nog succesvoller te maken.

“Hoe zit ons platform er over een jaar uit?” is dan ook de vraag van mede-oprichter en eigenaar Jeroen Korving aan Jungle Minds. Wij gaan Leadingcourses helpen met het aanscherpen van de positionering, uitwerking van de identiteit en het platform concept voor de toekomst. Dit doen wij met een multidisciplinair team van een Strateeg, UX researcher en designer, Art Director, Motion Designer en een Project Manager.

Managing Partner Kars Kingma Kars is directielid, partner in Jungle Minds en bouwt altijd aan langdurige partnerrelaties met onze opdrachtgevers. Daarnaast is Kars financieel eindverantwoordelijk en actief betrokken bij opdrachtgevers als AFC Ajax, Ecover en Avero Achmea. Buiten werktijd treft Kars tegen beter weten in voorbereidingen voor een eventueel landskampioenschap van Cambuur Leeuwarden.