Klaar voor de dag met Bready

Genoeg van oud brood mee naar school? Klaar met bevroren boterhammen? Gestress aan de ontbijttafel? Bready komt te hulp!

Deze broodbezorgservice maakt de ochtend niet alleen makkelijker maar ook lekkerder door ’s morgens vroeg, als de klant nog op één oor ligt, knispervers brood aan de voordeur te hangen.

De briefing: van 'idee' naar live-beta in 3 maanden

‘Help ons in 3 maanden van een ‘idee’ naar een brand identity en een werkende beta-versie van ons platform waarmee we Bready naar een lokale ’live’ pilot met echte bakkers, bezorgers en vooral klanten kunnen brengen.

Het merk: Beter Beginnen

Een optimistisch blik op het spitsuur.

Bready begrijpt maar al te goed hoe het dagelijks leven van haar klanten eruit ziet. Zodra de wekker (vroeg!) gaat, is het in de meeste huishoudens rennen en vliegen tot iedereen de deur uit is met hopelijk de juiste spullen in de tas. Bready neemt daarin een klein beetje stress weg door veel gemak én kwaliteit te bieden. “Alsof het elke dag zondag is”, is er zomaar lekker vers brood bezorgd voor thuis en onderweg!

Branding proces van Bready

Het platform: de ideale ochtendservice voor dagelijks gebruik

Op het platform van Bready kies je gemakkelijk uit het brede assortiment van broden, krentenbollen en croissants. Wil je graag elke dag vers ontbijt aan de deur? Met het weekschema stel je net zo makkelijk in wanneer en hoe vaak je een vaste bestelling wilt ontvangen. Ben je onverwacht niet thuis morgen: geen probleem, je kunt je bestelling tot 23.00 uur de dag ervoor aanpassen.

De echte uitdaging: het logistieke vraagstuk opgelost

Het meest uitdagende stuk van het Bready-concept zit hem in de logistieke uitvoer. Hoe zorgen we er elke dag weer voor dat we alle bestellingen efficient over de depots en bezorgers van Bready verdelen? En hoe zorgen we ervoor dat bezorgers weten hoe ze hun -dagelijks wisselende- route zo snel mogelijk kunnen afwerken? Onze custom ‘Bready-core’ kraakt deze logistieke noot en zorgt voor een slimme verdeling van het geheel en voor praktische routes per bezorger.

Het resultaat: lokale beta live, klaar voor opschalen

Op dit moment is Bready lokaal live in Haarlem en leveren we dagelijks vers brood aan de deuren. Afhankelijk van succesvolle afronding van deze 'lokale beta' wordt Bready uitgerold over heel Nederland.

Het is waanzinnig om te zien hoe Jungle Minds in zo'n korte tijd zoveel gedaan heeft gekregen: van brand identity & content creatie tot de bouw van de applicatie en het afhandelen van een zeer complexe logistieke routing uitdaging.

Erwin Miedema, founder Bready

Meer weten?

Bart ter Steege
Managing Partner
Bart ter Steege
bart.ter.steege@jungleminds.nl Bekijk LinkedIn profiel

Meer goede verhalen