Innovatie vraagt om meer dan alleen techniek

People drive technology, dat is waar TMC in gelooft. Daarom ligt de nadruk uitdrukkelijk bij de mensen, het persoonlijke aspect. Professionals die zich willen ontwikkelen en minstens zo ondernemend als onderzoekend zijn. Zo profiteert de opdrachtgever niet alleen van de kwaliteit en continuïteit van vaste dienst maar ook van een ondernemende houding en zelfstandigheid die TMC voor al haar talenten garandeert. Om die belofte naar de opdrachtgever waar te kunnen maken zoekt TMC naar talent dat verder gaat dan puur technische skills. In de weging van potentiële TMC’ers wordt namelijk niet alleen naar intelligentie, maar evengoed naar persoonlijkheid en ambitie gekeken.

Daarom: de dialoog

Om het allerbeste tech-talent aan te spreken en te filteren kozen we daarom voor een benadering die perfect bij TMC past: anders dan direct met vacatures en voorwaarden aan te komen toont TMC op de nieuwe website direct haar toewijding aan de lange-termijnontwikkeling van talent. De openingsvraag is dan ook: ‘Waar ben jij naar op zoek?’. Vanaf daar begint een uitvoerige dialoog waarin persoonlijke doelen en ambities worden uitgevraagd en talent direct voelt waar TMC voor staat.

Het TMC verhaal in ‘stories’

Op tmc.com zorgen we ervoor dat zowel talent als potentiele opdrachtgevers direct kunnen ervaren waar werken met, of bij TMC allemaal om draait. Hiervoor maakten we meerdere ‘stories’: bijvoorbeeld korte video’s van echte TMC’ers en het werk dat zij doen, of de hoogtepunten van de TMC aanpak, zoals het Entrepreneurial Lab direct worden getoond. Rechtstreeks uit de praktijk en een kraakhelder beeld voor geïnteresseerd talent of potentiele opdrachtgever.

Zo verovert TMC de wereld

TMC is een drijvende kracht achter ambitieuze projecten over de hele wereld: Van complexe mijnbouw in Madagascar tot high-tech producenten in Azië. Om die reden maakten we ons platform niet alleen meertalig maar creëerden we ook een slimme contentstructuur waarmee lokale TMC-kantoren relevante content kunnen plaatsen die tegelijkertijd een consistente communicatie van de TMC visie en missie waarborgt. Zo draagt het platform bij aan de internationale ambities van TMC zonder de onderscheidende en eigenwijze toon te verliezen.

Meer weten?

Bart ter Steege
Managing Partner
Bart ter Steege
bart.ter.steege@jungleminds.nl Bekijk LinkedIn profiel

Meer goede verhalen